Дата и час: Пет - 30 Юли 2010, 21:43

Отговори на тема  [ 8 мнения ] 
 Alter Bridge 
Автор Съобщение
Аватар

Мнение Alter Bridge
Alter Bridge e американска хард рок (алтернатив метал) група от Орландо, но се помещават в Атланта. Създадена от Mark Tremonti, Brian Marshall and Scott Phillips (предишните музиканти на група Creed), и Myles Kennedy (бивш вокал и китарист на The Mayfield Four).

Alter Bridge имат 2 албума, като дебютният им Оne Day Remains е издаден на 10ти август 2004 след сингъла Open Your Eyes следван от синглите Find The Real и Broken Wings.
Новият им албум Blackbird е пресен от 9ти октомври 2007. В предаването "Часът на Jack Daniels" Краси Москов имаше удоволствието да го представи. Преди излизането на албума бе пуснат сингъла RISE TODAY a на 2ри януари тази година излезе и вторият сингъл Watch Over You

Alter Bridge е формирана през 2004 от бившите членове на Creed, Mark Tremonti, Scott Phillips, и Brian Marshall. Marshall не харесва последния албум на Creed и напуска групата през 2000 поради различия в музикалните интереси с вокала Scott Stapp но съвсем скоро и неговите колеги го последват в този проект към който привличат вокала Myles Kennedy когото познатват от групата The Mayfield Four подгрявала ги на турнето им през 1998.

Новият албум Blackbird оригинално е с 13 песни но в някой рилийзи има и 3 бонуси.
Интересното е че в новия албум Chapter VII:Hope and Sorrow на група oт същият град SEVENDUST, две от песните са със гост музиканти именно от Alter Bridge.
1 - Hope (с Mark Tremonti) и 2 - Sorrow (с Myles Kennedy)

Alter Bridge тази година можем да видим на Download Festival през юни 13-15 или по наблизо в Германия на Rock on the Range през май 17-18 и отново в Германия на Rock am Ring през юни 6-8ми

Изображение

Аlter Bridge членове отляво на дясно:
Scott Phillips - Ударни
Myles Kennedy - Вокал, китара
Brian Marshall - Бас
Mark Tremonti - Китара, бек вокал

Албуми:

ОNE DAY REMAINS
Изображение

BLACKBIRD
Изображение

Съб - 16 Фев 2008, 19:27
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Не изтрая нали ? :lol: Точно мислех да те офертирам . Много са яки . Мартин ме запали. Едно много достойно и същевременно много различно и оригинално продължение на Creed . Препоръчвам ги .

Съб - 16 Фев 2008, 19:32
Профил ICQ WWW
Аватар

Мнение 
MХммм много хубава банда първата песен която чух и любимата ми е End is here , а освен нея също любима ми е Find the real, !!!!!!!

Съб - 16 Фев 2008, 23:10
Профил
Аватар

Мнение 
Тия момчета направо ми влязоха с шут.Супер добре звучат, даже за мен по добре от Creed.Come to Life i Buried Alive направо къртят.

Нед - 17 Фев 2008, 02:46
Профил
Аватар

Мнение 
:P :P :P Без коментар... тъй като има огромна вероятност да се повторя с многобройните теми който пусках лани!!Абе съмнявам се да има по голям фен на Крийд и Алтър Бридж от мен... ще кажа само че с нетърпение очаквах новия албум и имах леко съмнения по отношеие на промяна в стила и качеството...но такива нямаше..дори напротив това е най добрия им албум досега!! Тремонти е наблегнал повече на соловота част а Майлс е уникален както винаги...невероятна група с огромен потенциал!! :P

Май прешъс
За мен тази песен е емблематична за групата... съвкупнст от най доброто правено до сега!! Емоционалния заряд , драматичноста в музиката и леко социално-философски текст с трагични елементи направо те отвява!!

Нед - 17 Фев 2008, 10:57
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Eйй радвам се, че темата е имала ефект, а и че нашите момчета се харесват и то други немалко фенове :lol: ЯКО

Нед - 17 Фев 2008, 11:53
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Още първият албум имаше няколко яки песни, но с този надминаха себе си :P . Майлс пее още по-добре, има по-яки рифове и повече динамика :)

п.п не се кефя на Creed.

Сря - 20 Фев 2008, 16:37
Профил
Аватар

Мнение Re: Alter Bridge
От днес официално влизат в студио за третия си студиен албум ...Който според тях самите трябва да е готов до края на 2010 г.

ето някой снимки

"Всичко започна когато пристигнахме вчера от Маями, Фл. ...Първо имаше около тон обурудване, което трябва ше да вкараме"
Изображение
"След това започнахме да настройваме всичко за запис "
Изображение
"Всичко което направихме след това беше да настройваме барабаните на флип, отново и отново , за всяка следваща песен в списъка...Ето как изглеждаше коплекта "
Изображение

"...След като всичко е готово по план смятаме да запишем около 16 песни за третия албум , но както обещахме само най-добрите от тях ще влязат в него . Обещаваме , че ще ви държим в течения в процеса на запис "

Well, that is all the news that is fit to print for now and it is time for Flip to start banging on things. Game on!!!!

Keep rocking,

Alter Bridge

Инфо : http://www.alterbridge.com/

Чет - 18 Фев 2010, 17:13
Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 8 мнения ]